BitSchool - 'S Werelds Eerste Educatieve Platform



Hallo all, in this new dipostingan I will introduce about the project BitSchool, and for more details let's just direct the following discussion:

Training is dat de natuurlijke kwaliteit van individuen. we hebben de talenten te horen en groeien op onszelf. De verzamelde informatie binnen het veld is op verschillende manieren opgesplitst. coaching kan zich op verschillende manieren ophopen. De studie van expertise zal worden geschetst als een begrip dat we de neiging hebben om af te leiden van de impact van de vele ervaringen in ons dagelijks leven. onderwijs bepaalt de set van coaching die we de neiging hebben om in te druppelen om de meest effectieve bekwaamheid te worden in onze gekozen carrière.

Het internet heeft de dank geopend om de mensheid te verdiepen tot een schat aan informatie en zich te concentreren op een begrip van uiteenlopende ideeën die we niet in ons leven hebben ontdekt. problemen bij het leren van een ding nieuwe vierkante maatregel voor altijd van dominant belang. De motivatie voor coaching zal sterk uiteenlopen, afhankelijk van de gekozen stand van zaken en ook van de belanghebbenden. Sommigen zullen vrijwillig handelen dankzij hun natuurlijke instincten, terwijl anderen misschien een lage push van vrienden en ook de omgeving nodig hebben. de expansie van mensen hangt af van het gebruik van leren.

We gebruiken coaching om verstandige applicaties te ontrafelen die een bredere impact op de mens hebben. Het streven naar leren kan voortkomen uit een manier van prestatie die wortel heeft geschoten in onze hersenen. Competitie en opvallen binnen de leeromgeving is de meest populaire selectie. we hebben de neiging om manieren te ontwikkelen die informatie en leren om veel gemeenschappelijk te zijn zodat individuen plezier van elkaar zullen krijgen.

BitSchool is het eerste geïntegreerde e-learningplatform ter wereld dat naadloos eigendom en synergisme tussen AI eLearning, onderwijs en tutoring heeft en het perfecte, op maat gemaakte eco-coachingsysteem implementeert.

Gepersonaliseerd leren is dat het uiteindelijke doel voor iedereen binnen de educatieve arena is, en dit heeft kristalgelijkrichter bij een recente toename in inspanningen om high-technologieën, zoals AI, te gebruiken voor de vorming of opkomst van gevarieerde educatieve platforms zoals tutoring of IOC. In BitSchool hebben we echter de neiging om te geloven dat echt en ideaal individueel leren moeilijk te bereiken is door afzonderlijke benaderingen te kiezen en alleen kan worden bereikt door integratie van AI eLearning met lesgeven en leren. Deze integratie werd ondersteund door de BitSchool-filosofie dat de kwantiteit vaak groter is dan de componenten, en zie hoe deze wordt toegepast binnen de realiteit van het onderwijs.

Blockchain is zo'n een integraal onderdeel van het bedrijfsmodel van BitSchool, omdat het het werk van BitSchool lanceert, uitbreidt en verbetert! Blockchain biedt de prijs van het runnen van BitSchool door de verkoop van tokens, geeft BitSchool de mogelijkheid om uit te breiden met innovatieve Token Reward-programma's en beveiligt duidelijke transacties en stelt GoGreenFund BitSchool in staat bij te dragen aan het bereiken van gelijke kansen voor leren in onze wereld!


Voorverkoop
De waarde van het token: 4.000.000 tokens (1% van het totale aanbod)
Premiebonus: 35% van het aankoopbedrag van Token
Pre-season schema: 26 februari 2018 09:00 (GMT) ~ 19 maart 2018 09:00 (GMT)
• Crowdsale
De kosten van het token: 296.000.000 tokens (74% van het totale aanbod)

Crowdsale bonusplan:
 1 (4/16 09:00 GMT ~ 4/23 09:00 GMT) 15% van het aankoopbedrag van Token
 2 (4/23 09:00 GMT ~ 4/30 09:00 GMT) 10% van het aankoopbedrag van Token
 3 (4/30 09:00 GMT ~ 5/7 09:00 GMT) 5% van het aankoopbedrag van Token
 4e week (5/7 09:00 GMT ~ 5/14 09:00 GMT) Er is geen bonus
Schema crowdsale: 16 april 2018 09:00 (GMT) ~ 14 mei 2018 09:00 (GMT)
Het token wordt 15 dagen na de voltooiing van de verkoop van Token onder de portemonnee van beleggers verdeeld.


For more information please visit the following LINKS:

Website: https://bitschool.io/
Facebook: https://www.facebook.com/BitschoolAI/
Twitter: https://twitter.com/@BitschoolAI
Whitepaper: https://bitschool.io/files/whitepaper_en.pdf
Telegram: https://t.me/BitschoolAI


Nama Pengguna: Vinarianty05

Komentar

Postingan populer dari blog ini

EVEREST - Satu-Satunya Platform Berbasis Teknologi Blockchain Yang Tidak Memiliki Akses Ke Perangkat Dunia

CRYPTO SOUK - Exchanges That Combine Versatility And Reliability

FORESTING - Media Sosial Baru Berdasarkan Teknologi Blockchain